KAHRAMANMARAŞ / PAZARCIK - Yumaklıcerit İlkokulu

Ock

Yetenekli eller çalışıyor. Karne Haftası etkinliklerimiz kapsamında minik eller bilekliklerini ördü. Etkinlik sonunda el işi örgüleri, öğrencilerimiz birbirlerine hediye etti.

Ara

Pazarcık İlçe Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Uzmanı DR.Duygu ATILMIŞ tarafından okulumuz velilerine salgın hastalıkla mücadele konusunda bilgilendirme yapılmıştır.

May

Deprem yaralarımızı sardığımız bu zamanlarda, İstanbul Arnavutköy Suatlar İlkokulu okulumuz ile kardeş okul olmuştur. Bu kapsamda öğrenci ve öğretmenlerimize birbirinden kıymetli hediyeler göndererek acımızı paylaştılar,  bizleri yalnız bırakmadılar. Yumaklıcerit ilkokulu ailesi olarak Suatlar İlkokulu öğretmen, öğrenci ve velilerine çok çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız, iyi ki yanımızdasınız...